Πώς να αυξήσετε γρήγορα την ισχύ στο σπίτι

Ένας άντρας σκέφτεται να αποκαταστήσει τη δύναμή του

Φυσικά, η φυσική διδάσκει επίσης από το σχολικό πρόγραμμα ότι η επίτευξη ιδανικών συνθηκών χωρίς εξωτερικές επιρροές είναι δυνατή μόνο στο εργαστήριο και, πιο συχνά, στα χαρτιά. Μια κοινωνία που βασίζεται στον ανταγωνισμό δεν θα επιτρέψει σε έναν άντρα να επιδίδεται στον εγωισμό. Τα στρεσογόνα χτυπήματα από την αποτυχία σχεδίων, η αδυναμία επίτευξης στόχων και τα οικογενειακά προβλήματα προκαλούν σημαντικές βλάβες σε ολόκληρο το σώμα. Και μια λειτουργική στύση - πρέπει να θυμόμαστε - λειτουργεί ως αισθητήρας για την ισορροπία όλων των διεργασιών στο σώμα. Επομένως, οποιαδήποτε διαταραχή στον πολύπλοκο μηχανισμό του ανδρικού σώματος μπορεί να επηρεάσει την ισχύ.

Για να διαλύσουμε τη μυθική συνιστώσα της γνώμης για το άγχος, αρκεί να μάθουμε για την επίδρασή του στο συμπαθοεπινεφριδικό σύστημα. Κατά τη διάρκεια μιας αρνητικής συναισθηματικής έκρηξης, η αδρεναλίνη και η νορεπινεφρίνη απελευθερώνονται στο αίμα, χωρίς όμως τη σταθεροποιητική ορμόνη ντοπαμίνη, στην οποία ο άνδρας οφείλει, μεταξύ άλλων, ένα αίσθημα ευχαρίστησης.

Ποιοι είναι οι λόγοι για τη μειωμένη σεξουαλική λειτουργία;

Το άγχος δεν είναι μια ασθένεια, αλλά μάλλον η αντίδραση του οργανισμού σε οξείες εμπειρίες. Ένα άλμα με αλεξίπτωτο ή σεξουαλικά παιχνίδια που καταλήγουν σε οργασμό περιέχουν επίσης συμπάθεια, αλλά χωρίς την εξισορροπητική ορμόνη της ευτυχίας, το σώμα του άνδρα δέχεται μόνο την επίδραση της ομάδας αδρεναλίνης, δηλαδή την εκροή αίματος από την περιφέρεια με συγκέντρωση στην καρδιά και τον εγκέφαλο. αγγειόσπασμος.

Αρκεί να θυμάστε πόσο εξαρτάται μια πλήρης στύση από μια καλή πλήρωση αίματος του πέους για να αναγνωρίσετε τη σύνδεση μεταξύ της υποτονικής ισχύος και των αρνητικών συναισθημάτων. Για τον ίδιο λόγο, η κατάχρηση αλκοόλ και καπνού οδηγεί επίσης σε χαλάρωση του πέους. Οποιαδήποτε διαταραχή στην παροχή αίματος οδηγεί σε σωματικά προβλήματα για τους άνδρες σεξουαλικά.

Θεραπεία κενού

Η θεραπεία με κενό είναι μια σύγχρονη μέθοδος αύξησης της ισχύος. Η ουσία του έγκειται στη χρήση μιας ειδικής συσκευής, ο σχεδιασμός της οποίας περιλαμβάνει μια αντλία και έναν κύλινδρο.

Η αρχή λειτουργίας της συσκευής είναι η εξής:

 1. Το σεξουαλικό όργανο τοποθετείται σε έναν κύλινδρο.
 2. Ο αέρας αντλείται από τον γεμάτο κύλινδρο χρησιμοποιώντας μια αντλία.
 3. Μετά τη στύση, ο ελαστικός δακτύλιος που στηρίζει το πέος μετακινείται στη βάση του, εξασφαλίζοντας σταθερή στύση για 30 λεπτά.
 4. Μόλις σταθεροποιηθεί ο δακτύλιος, ο αέρας εισέρχεται στον κύλινδρο και το σεξουαλικό όργανο απελευθερώνεται.

Χρησιμοποιώντας μια συσκευή κενού, μπορείτε να αποκαταστήσετε τη στυτική λειτουργία για σύντομο χρονικό διάστημα. Το κύριο μειονέκτημα αυτής της μορφής θεραπείας είναι η επιβράδυνση της κυκλοφορίας του αίματος στο γεννητικό όργανο λόγω της συμπίεσης της βάσης του πέους από τον ελαστικό δακτύλιο, γι' αυτό και η συσκευή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί συχνά και για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ασθένειες που επηρεάζουν την ανδρική ισχύ

Η αιτία της απώλειας της σεξουαλικής δύναμης στους άνδρες μπορεί συχνά να είναι διάφορες ασθένειες και παθολογικές διεργασίες που μπορεί να μην σχετίζονται άμεσα με το αναπαραγωγικό σύστημα, αλλά δεδομένου ότι το σώμα είναι ένας ενιαίος μηχανισμός, έχουν έμμεσο αντίκτυπο σε αυτό:

 • μη θεραπευμένες σεξουαλικά μεταδιδόμενες λοιμώξεις.
 • καρδιακές και αγγειακές παθήσεις?
 • μεταβολικές διαταραχές?
 • ορμονικές ανισορροπίες?
 • φλεβικές παθήσεις?
 • σακχαρώδης διαβήτης;
 • νευρολογικές παθολογίες.

Οποιαδήποτε ασθένεια σε αυτή τη λίστα, και ακόμη περισσότερο πολλές ταυτόχρονα, μπορεί να οδηγήσει σε στυτική δυσλειτουργία και μειωμένη λίμπιντο. Οι κακές συνήθειες, η μη συμμόρφωση με το καθεστώς ανάπαυσης, το σοβαρό ψυχικό και σωματικό στρες, οι συγκρούσεις και η έλλειψη αμοιβαίας κατανόησης με τον σύντροφο προστίθενται στον κατάλογο των παραγόντων που προκαλούν ανικανότητα.

Η ψυχολογική πλευρά του προβλήματος

Το άγχος δεν μπορεί να θεωρηθεί μόνο ως μια βραχυπρόθεσμη διαταραχή σε φυσιολογικό επίπεδο. Η συσσώρευση των παραγώγων του οδηγεί τελικά σε συναισθηματική εξάντληση ενός άνδρα με επακόλουθες συνέπειες με τη μορφή μείωσης της σεξουαλικής επιθυμίας, εξασθενημένης εκσπερμάτωσης και ακόμη και πλήρους απώλειας στύσης.

Η λεπτότητα της αντιμετώπισης του ψυχολογικού προβλήματος της αποκατάστασης της ισχύος έγκειται επίσης στο γεγονός ότι ένας άνδρας είναι πολύ ευαίσθητος στην αποδυνάμωση της λίμπιντο του. Στα αρχικά στάδια, όταν τα σημάδια της σεξουαλικής δυσλειτουργίας δεν είναι εμφανή, πολλοί προτιμούν να κρύβουν το πρόβλημα, να δικαιολογούν και να βιώνουν μόνοι τους φόβους.

Ο σημαντικός ρόλος της γυναίκας

Μια στενή γυναίκα μπορεί να παράσχει σημαντική βοήθεια σε αυτό το στάδιο εάν αντιληφθεί έγκαιρα τη συναισθηματική κατάθλιψη του συντρόφου της. Η στοργική συμμετοχή και η υποστήριξή σας δεν θα επιδεινώσει την κατάσταση και μια διακριτική αλλαγή στη διατροφή προς όφελος μιας υγιεινής διατροφής ή ακόμα και η προετοιμασία συνταγογραφούμενων φαρμάκων για τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος μπορεί να αποκαταστήσει τον χαμένο νάρθηκα υγείας ενός αγαπημένου σας προσώπου. Δεν πρέπει να δείχνετε οίκτο σε καμία μορφή, αυτό μπορεί να οδηγήσει την υπερηφάνεια ενός άνδρα σε τόσο σκοτεινές γωνιές αυτο-απογοήτευσης που μόνο γιατροί από τον τομέα της ψυχολογίας μπορούν να τον θεραπεύσουν και με τη βοήθεια ισχυρών φαρμάκων - διεγερτικών στύσης.

Φυσικά, ο ίδιος ο άνδρας πρέπει να ξέρει πώς να αποκαθιστά την ισχύ. Οι σχέσεις ως ζευγάρι δεν είναι πάντα τόσο ιδανικές όσο θα θέλαμε και αντί για υποστήριξη προκύπτουν διχασμοί και παρεξηγήσεις. Αυτό το πρόβλημα εμπίπτει στην αρμοδιότητα των σεξολόγων, των οποίων το επαγγελματικό καθήκον είναι να δημιουργούν σχέσεις αγάπης. Ο ίδιος ο άνδρας μπορεί να βελτιώσει την απόδοσή του ακολουθώντας αυτούς τους απλούς κανόνες:

 • Ορίστε μια καθημερινή ρουτίνα και ακολουθήστε την.
 • Κανονικοποιήστε τον τρόπο ζωής σας.
 • Φροντίστε να αφιερώσετε χρόνο για να χαλαρώσετε.
 • Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον ξεκούραστο, ξεκούραστο ύπνο.
 • Βρείτε έναν τρόπο να ανακουφίσετε το νευρικό σας σύστημα από αγχωτικές εμπειρίες.

Αντιμετώπιση της ανικανότητας με ομοιοπαθητική

Πώς να αποκαταστήσετε την ισχύ χρησιμοποιώντας εναλλακτική ιατρική; Η ομοιοπαθητική είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στη θεραπεία της ανικανότητας που προκαλείται από στρες ή άλλους ψυχολογικούς παράγοντες. Η μέθοδος έκθεσης σε ομοιοπαθητικά φάρμακα χαρακτηρίζεται από την τακτική χρήση ελάχιστων δόσεων. Τα ίδια τα σκευάσματα λαμβάνονται μέσω της σύνθεσης ουσιών ορυκτής, φυτικής και ζωικής προέλευσης. Με τη βοήθειά τους, η αποκατάσταση της ισχύος στους άνδρες συμβαίνει συνήθως μέσα σε 1-2 μήνες.

Αποκατάσταση της ισχύος στους άνδρες

Πρόκειται για μια πολύ υπεύθυνη διαδικασία που απαιτεί μεγάλη υπομονή τόσο από τον ίδιο τον άνδρα όσο και από την οικογένειά του. Χωρίς τη συμβουλή και τη συνταγή ενός ουρολόγου, είναι ένδειξη αφέλειας να περιμένεις ένα θετικό αποτέλεσμα. Μόνο μια σωστή διάγνωση και σχέδιο θεραπείας μπορεί να οδηγήσει στην ανάκτηση των χαμένων ευκαιριών.

Οι μέθοδοι στο σπίτι δεν πρέπει να παραμελούνται, αλλά αποτελούν προσθήκη στη θεραπευτική γραμμή. Τα αφεψήματα, τα βάμματα, η σωματική άσκηση, η εξέταση και οι αλλαγές στον τρόπο ζωής παίζουν τεράστιο ρόλο και μπορούν να επιταχύνουν σημαντικά την ανάρρωση, γιατί η σωτηρία βρίσκεται στα χέρια του πνιγμένου.

Η ψυχολογική κατάσταση στο σπίτι είναι ιδιαίτερα σημαντική. Η σύντροφος πρέπει να είναι υπομονετική, ήρεμη και φιλική προς τον σύζυγό της, αλλά όχι να λυπάται. Τα προβλήματα στύσης πρέπει να αντιμετωπίζονται ως προσωρινό πρόβλημα. Αυτή τη στιγμή, μπορείτε να εστιάσετε στην επικοινωνία, την ειλικρίνεια και τον ρομαντισμό.

Εναλλακτική ιατρική: τη χρησιμοποιώ ή όχι;

Όταν αναλύετε εναλλακτικές μεθόδους αντιμετώπισης προβλημάτων ισχύος, πρέπει να καθοδηγηθείτε από την κοινή λογική. Αμφίβολα μείγματα με βάση το νέφτι ή τη βενζίνη, το λίπος άγριων και αδέσποτων ζώων, ο βελονισμός από έναν λαϊκό που χρησιμοποιεί βιβλία δεν φέρνουν κανένα όφελος, αλλά μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα.

Ένα άλλο πράγμα είναι τα βότανα. Η ιατρική αναγνωρίζει και υποστηρίζει αυτή τη θεραπεία. Τα αφεψήματα από βότανα και τα αφεψήματα και τα μείγματα βοτάνων είναι πλούσια σε αμινοξέα, βιταμίνες, αιθέρια έλαια και άλλα συστατικά πολύτιμα για την υγεία. Η σωστή και δοσομετρημένη χρήση τους βοηθά στην αντιμετώπιση της νόσου. Τα φυτά έχουν αντενδείξεις, όπως και τα χάπια. Είναι απαραίτητο να τα μελετήσετε και να τα συγκρίνετε με την κατάσταση της υγείας σας.

Πώς να αποκαταστήσετε την ισχύ με λαϊκές θεραπείες

Εκτός από τη θεραπεία με βότανα, η παραδοσιακή ιατρική συνιστά να μην ξεχνάμε τα δώρα της άγριας ζωής και των μελισσοκομικών προϊόντων:

 • πρόπολη?
 • μέλι και γύρη?
 • μέλισσα κάτω από το νερό?
 • πρόπολη?
 • Beaver Stream;
 • Βάμμα από ελαφοκέρατο.

Όλα αυτά τα προϊόντα είναι κορεσμένα με βιολογικά δραστικές ουσίες και μπορούν να επιταχύνουν τη θεραπεία της ανικανότητας και την αποκατάσταση της στύσης. Δεν πρέπει να αγνοήσετε το λουτρό εάν δεν υπάρχουν αντενδείξεις για επίσκεψη.

Αλόη στη διάσωση!

Η ανθρωπότητα έχει συνηθίσει τη θεραπεία με φάρμακα και είναι απρόθυμη να πειραματιστεί με την «παραδοσιακή ιατρική». Ταυτόχρονα, ξεχνούν ότι τα περισσότερα συστατικά τόσο στα νέα όσο και στα δοκιμασμένα φάρμακα είναι φυτικής προέλευσης. Αλλά η αλόη δεν είναι υπέροχο φυτό από τα παραμύθια, αλλά ένα πολύ γνωστό και δημοφιλές φάρμακο για τη βελτίωση της λειτουργίας του κυκλοφορικού συστήματος, το οποίο έχει θετική επίδραση στην αποκατάσταση της ισχύος. καρδιαγγειακό σύστημα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αλόη -Χρησιμοποιήστε συνταγές Επιπλέον, είναι απολύτως εύκολο να γίνουν.

Συνταγή #1:

Λόγω της ελαφρότητάς του, χρησιμοποιείται ευρέως και έχει γενικό τονωτικό αποτέλεσμα. Θα χρειαστείτε εγχώρια αλόη και μέλι.

 1. 100 g αλόης, φρεσκοκομμένη - ξεφλουδίστε το εξωτερικό στρώμα.
 2. Ανακατέψτε 100 γραμμάρια μέλι καλά με το εσωτερικό του λουλουδιού που μοιάζει με τζελ.
 3. Διατηρείται στο ψυγείο.
 4. Πάρτε μια κουταλιά της σούπας κάθε μέρα το πρωί πριν από τα γεύματα. Η πορεία της προφύλαξης είναι ένας μήνας.
 5. Κάντε ένα διάλειμμα δύο εβδομάδων πριν επαναλάβετε.

Συνταγή #2:

Ενισχύει άμεσα τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων και την ικανότητά τους.

 1. Αλέστε 30 γραμμάρια αλόης.
 2. Προσθέστε 150 γραμμάρια κρυσταλλική ζάχαρη.
 3. Προσθέστε μισό κουταλάκι του γλυκού τριμμένο υπερικό στο μείγμα.
 4. Ρίξτε 0, 5 λίτρο χυμό καρότου.
 5. Προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού τριμμένο θυμάρι.
 6. Ρίξτε 0, 5 λίτρο βότκας (ή 250 γραμμάρια καθαρού ιατρικού αλκοόλ) και αφήστε το μείγμα να σταθεί για τρεις ημέρες.
 7. Σουρώνουμε και αδειάζουμε σε γυάλινο δοχείο. Διατηρείται στο ψυγείο. Πάρτε όχι περισσότερο από 50 γραμμάρια δύο φορές την ημέρα 30 λεπτά πριν από τα γεύματα.

Συνταγή #3:

Ισχυρή τονωτική υποστήριξη για το κυκλοφορικό σύστημα.

 1. Ξεφλουδίστε 100 γραμμάρια αλόης βέρα.
 2. Τρίψτε το τζίντζερ. Ανακατεύουμε 2 κ. σ. με αλόη. Κουτάλι.
 3. Προσθέστε 100 γραμμάρια φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού.
 4. Προσθέστε δύο κουταλιές της σούπας μέλι.
 5. Αλατοπιπερώνετε το μείγμα με 100 ml κόκκινο ξηρό κρασί.
 6. Τα ανακατεύουμε καλά και τα αφήνουμε στο ψυγείο για επτά μέρες.
 7. Πάρτε μια κουταλιά της σούπας μία ώρα πριν από τα γεύματα για ένα μήνα.

φαρμακευτική αγωγή

Τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία αυτού του προβλήματος χωρίζονται συνήθως στις ακόλουθες κατηγορίες:

 • Φάρμακα για τη βελτίωση της ανοσίας και του γενικού τόνου του σώματος.
 • Μέσα για τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος στα πυελικά όργανα.
 • αντιφλεγμονώδη φάρμακα?
 • διεγερτικά για τη στυτική λειτουργία.
 • ορμονικά χάπια που αυξάνουν τα επίπεδα τεστοστερόνης.
 • Ηρεμιστικά και χαλαρωτικά φάρμακα εάν ο λόγος για την έλλειψη ενθουσιασμού είναι το συχνό άγχος και η κατάθλιψη.

Οι μέθοδοι φαρμακευτικής αγωγής απαιτούν προηγούμενη δωρεά αίματος και ούρων για διαγνωστικές εξετάσεις, σκοπός των οποίων είναι η ανίχνευση μιας φλεγμονώδους διαδικασίας μολυσματικής φύσης.

Κανένα από τα φάρμακα που αναφέρονται δεν πρέπει να λαμβάνεται χωρίς τη σύσταση γιατρού.Η συστηματική, ανεξέλεγκτη κατάχρηση χαπιών μπορεί να οδηγήσει σε απότομη μείωση της λίμπιντο και σε μη αναστρέψιμη σεξουαλική δυσλειτουργία. Μια ελεγχόμενη δόση του φαρμάκου αποτελεί εγγύηση για την ασφάλεια της υγείας των ανδρών.

Αθλητισμός και χόμπι – ως μέσο για την καταπολέμηση του άγχους

Η άσκηση απέχει πολύ από μια ιδιοτροπία της μόδας, αλλά μια αποτελεσματική και παραγωγική μέθοδος καταπολέμησης της ανικανότητας. Η ισχυρή διέγερση του κυκλοφορικού συστήματος ενισχύει τα αιμοφόρα αγγεία και την καρδιά και η τελική φάση της σωματικής δραστηριότητας συνοδεύεται από απελευθέρωση ορμονών ευχαρίστησης που μπορεί να συγκριθεί μόνο με την ευφορία της μέθης από το αλκοόλ. Επιπλέον, η ποικιλία των αθλημάτων είναι τόσο μεγάλη που ο καθένας μπορεί να επιλέξει αυτό που του ταιριάζει, ανάλογα με τα επιτρεπόμενα φορτία.

Το κολύμπι σε αυτή την περίπτωση είναι η καλύτερη επιλογή για να διατηρείς όλο το σώμα σε φόρμα, αλλά όχι η μόνη. Η γυμναστική, ακόμη και η γιόγκα, η οποία για κάποιο λόγο δεν αρέσει στο αρσενικό μισό, μπορεί να ομαλοποιήσει την κατάσταση του σώματος και να εξαλείψει τις συνέπειες των αγχωτικών ανησυχιών. Η αυξημένη ροή αίματος στον εγκεφαλικό φλοιό ξεπλένει τα υπολείμματα της ορμονικής διάσπασης, επηρεάζοντας την κατάσταση της ψυχής και προσθέτει ορμόνες ευτυχίας, χρωματίζοντας τη γύρω πραγματικότητα με πιο ενδιαφέροντα, τολμηρά χρώματα.

Επιπλέον, ο αθλητισμός ρυθμίζει την καθημερινότητα. Ο ύπνος γίνεται πιο παραγωγικός και ο χρόνος που αφιερώνετε στην άσκηση σας επιτρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας και να ξεκουραστείτε στις διαδικασίες σκέψης σας.

Πώς να αυξήσετε την ισχύ στο σπίτι

Πώς να αποκαταστήσετε την ανδρική δύναμη στο σπίτι χρησιμοποιώντας φάρμακα, ασκήσεις ή παραδοσιακές μεθόδους; Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αποκαταστήσετε γρήγορα μια στύση, οπότε μπορείτε να επιλέξετε τον κατάλληλο ανάλογα με την κατάστασή σας.Για βραχυπρόθεσμο αποτέλεσμα, είναι κατάλληλες λαϊκές συνταγές ή φάρμακα που παρέχουν αίμα στο σεξουαλικό όργανο για λίγο.Για να λύσετε πλήρως το πρόβλημα της σεξουαλικής σας υγείας, πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας– Εγκαταλείψτε τις κακές συνήθειες, καταναλώστε υγιεινές τροφές για ισχύ και κάντε ένα σύνολο ασκήσεων.

αλλαγή τρόπου ζωής

Συχνά, η μετάβαση σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής μπορεί να αποκαταστήσει την ανδρική ισχύ ακόμη και χωρίς τη λήψη φαρμάκων. Ο επαρκής ύπνος και η ανάπαυση που είναι απαραίτητη για το σώμα θα βοηθήσουν στην αντιμετώπιση του προβλήματος της αδύναμης στύσης για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, πρέπει να εγκαταλείψετε τις κακές συνήθειες (κάπνισμα, αλκοόλ, ναρκωτικά) και την τακτική κατανάλωση τροφών που συμβάλλουν σε αδύναμη στύση. Ξεκινήστε με ενεργή σωματική δραστηριότητα. Η τακτική σεξουαλική επαφή βοηθά επίσης στη διατήρηση της ανδρικής ισχύος για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Γυμνάσια

Μία από τις μεθόδους για την αποκατάσταση της ανδρικής δύναμης είναι η εκτέλεση ειδικών ασκήσεων.Οι ασκήσεις βοηθούν στη βελτίωση της ισχύος επιταχύνοντας την κυκλοφορία του αίματος και ενισχύοντας τους μύες του πυελικού εδάφους. Το όνομα αυτής της μεθόδου είναιΑσκήσεις Kegel:

 • Όταν ουρείτε, σταματήστε ή επιβραδύνετε την ροή των ούρων. Χρησιμοποιήστε τους μύες της ουρήθρας αντί να κρατάτε την αναπνοή σας ή τους μύες σε άλλα μέρη του σώματος.
 • Σφίξτε τον ηβοκοκκυγικό μυ και κρατήστε τον σε αυτή τη θέση για 5 δευτερόλεπτα. Εκτελέστε 10 προσεγγίσεις. Όταν τεντώνετε τους μύες σας, εισπνέετε και όταν χαλαρώνετε, εκπνεύστε. Για αποτελεσματικά αποτελέσματα, θα πρέπει να το κάνετε τρεις φορές την ημέρα.
 • Συσπάστε τον πρωκτό με τον ίδιο τρόπο όπως στην προηγούμενη άσκηση. Επιπλέον, αναγκάστε τους γλουτούς να ανέβουν σταδιακά και να εκτελέσετε ρυθμικές συσπάσεις.

μασάζ

Εάν υπάρχει επιδείνωση στις σεξουαλικές λειτουργίες λόγω στασιμότητας του αίματος, θα πρέπει να ξέρετε πώς να αποκαταστήσετε την ισχύ στο σπίτι χρησιμοποιώντας μασάζ. Υπάρχουν πολλές τεχνικές, αλλά προς το παρόνΤο μασάζ των εξωτερικών γεννητικών οργάνων θεωρείται η πιο αποτελεσματική μέθοδος για την αποκατάσταση της στύσης. Είναι ως εξής:

 • Βρείτε το σημείο μεταξύ της ουράς και του πρωκτού σας και αρχίστε να το διεγείρετε με κυκλικές κινήσεις.
 • Για την παραγωγή τεστοστερόνης, διεγείρετε τη σύνδεση μεταξύ του δεξιού και του αριστερού ηβικού οστού. Το μασάζ πρέπει να είναι μακρύ - 36 φορές προς τη μία κατεύθυνση και 36 φορές προς την άλλη κατεύθυνση.
 • Αφού δουλέψετε στα σημεία, μπορείτε να κάνετε μασάζ στα γεννητικά όργανα και τους όρχεις ελαφρύ αλλά για πολλή ώρα.

Αντίθεση και άλλα μπάνια

Τα μπάνια είναι πολύ αποτελεσματικά στην καταπολέμηση της στυτικής δυσλειτουργίας.Ένα τακτικό ντους αντίθεσης έχει επίσης θετική επίδραση στις στύσεις, ανακουφίζει από την κούραση και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, αλλά υπάρχουν και άλλες μέθοδοι:

 • Λουτρά τερεβινθίνης. Προσθέστε 5 ml γαλακτώματος και στη συνέχεια κάντε μπάνιο για 10 λεπτά για 10 ημέρες στη σειρά. Η διαδικασία βοηθά στη βελτίωση της στύσης και της κυκλοφορίας του αίματος. Επιπλέον, χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του υποτονικού σπέρματος.
 • Λουτρά Mumiyo. Διαλύστε 10 g mumiyo σε νερό που έχει θερμανθεί στους 37 ° C, μετά από το οποίο πρέπει να ξαπλώνετε σε ένα τέτοιο μπάνιο για μισή ώρα κάθε δεύτερη μέρα. Η πορεία για την αποκατάσταση της στύσης είναι 20 ημέρες.
 • Εάν δεν ξέρετε πώς να αποκαταστήσετε την ισχύ στο σπίτι με ένα λουτρό αντίθεσης, σκουπίστε το σώμα και τα γεννητικά σας όργανα με κρύο νερό. Για στύση θα πρέπει να το κάνετε αυτό κάθε μέρα.
 • Διαδικασίες μπάνιου. Μπορείτε να αυξήσετε την ισχύ επισκεπτόμενοι το ατμόλουτρο δύο έως τρεις φορές για 10-15 λεπτά. Αρκούν 1-2 εκδρομές στο λουτρό την εβδομάδα.

Ποιες τροφές βοηθούν στην αποκατάσταση της ισχύος;

Αυτή η λίστα σίγουρα δεν περιλαμβάνει χάμπουργκερ, καπνιστά λουκάνικα, τηγανητές πίτες και λιπαρά κρέατα, τουρσιά, κέικ και γλυκά. Οτιδήποτε περιέχει υπερβολικό λίπος, ειδικά κρυμμένο λίπος, όπως λουκάνικα, κρέμες ζαχαροπλαστικής, αλάτι, μπαχαρικά και αρωματικές ύλες, πρέπει να αφαιρείται από το τραπέζι όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Η δίαιτα πρέπει να περιλαμβάνει:

 • Κουάκερ, ζυμαρικά από αλεύρι σκληρού σίτου.
 • Ψωμί;
 • Μοσχάρι, άπαχο χοιρινό, αρνί, πουλερικά.
 • ψάρια θάλασσας και ποταμού, θαλασσινά.
 • τυρί cottage, ξινή κρέμα, κεφίρ και άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα που έχουν υποστεί ζύμωση χωρίς ζάχαρη και βιομηχανικά πληρωτικά.
 • αυγά (κοτόπουλο, ορτύκια)?
 • Εποχιακά λαχανικά, μούρα, φρούτα.
 • ξηροί καρποί, μέλι, σπόροι?
 • λαχανικά, βότανα και ρίζες.

Η επαρκής διατροφή συμβάλλει στην αποκατάσταση της ισχύος, σας επιτρέπει επίσης να απαλλαγείτε από το υπερβολικό βάρος, τη δύσπνοια, την υπέρταση και την κούραση και να αναπληρώσετε το σώμα με τις απαραίτητες ουσίες για την κανονική λειτουργία.

Τροφές για την αποκατάσταση της στύσης

Η κατάσταση της υγείας των ανδρών εξαρτάται άμεσα από την ποιότητα και την ποσότητα των τροφίμων. Είναι απαραίτητο να εξαλείψετε τα επιβλαβή τρόφιμα για λίγο:

 1. Ημικατεργασμένα προϊόντα.
 2. Ποτά με ζάχαρη.
 3. Ζαχαροπλαστική.
 4. Λουκάνικο, καπνιστό κρέας και ψάρι.
 5. Τηγανητό.
 6. Γρήγορο φαγητό.

Είναι η αιτία της αύξησης βάρους. Ο λιπώδης ιστός διεγείρει το ανδρικό σώμα να συνθέσει οιστρογόνα (γυναικεία σεξουαλική ορμόνη). Τα βιομηχανικά τρόφιμα περιέχουν πολύ αλάτι, μπαχαρικά, κρυμμένα λίπη, γρήγορους υδατάνθρακες, κακή χοληστερόλη και είναι υπερβολικά υψηλή σε θερμίδες. Αξίζει να στραφείτε στο σπιτικό φαγητό όσο το δυνατόν περισσότερο.

Η δίαιτα ενός άνδρα για την αποκατάσταση της στυτικής λειτουργίας πρέπει να περιέχει:

 • Άπαχο κρέας (κοτόπουλο, βόειο κρέας, μοσχαρίσιο κρέας, λιγότερο συχνά χοιρινό).
 • ψάρια ποταμού και θάλασσας, θαλασσινά.
 • τυρί cottage, τυρί, γαλακτοκομικά και γαλακτοκομικά προϊόντα που έχουν υποστεί ζύμωση.
 • αυγά, φυτικά λίπη.
 • ξηροί καρποί, λαχανικά, μούρα, φρούτα, βότανα, βότανα, σπόροι.
 • κουάκερ (φαγόπυρο, μαργαριτάρι κριθάρι, σιτάρι, πλιγούρι βρώμης, κεχρί, ρύζι).
 • Ψωμί από αλεύρι σίκαλης, με πίτουρο, προϊόντα από άζυμη ζύμη.

Τα φυτικά τρόφιμα είναι πιο ωφέλιμα όταν καταναλώνονται ωμά. Συνιστάται να ετοιμάζετε τα πιάτα με βράσιμο, ψήσιμο, βράσιμο και όχι τηγανίζοντας.

Μπορείτε να υπολογίσετε μόνοι σας την ημερήσια πρόσληψη θερμίδων με βάση το ύψος, το βάρος και τα δεδομένα δραστηριότητάς σας ή να κατεβάσετε μία από τις πολλές εφαρμογές στο τηλέφωνό σας. Τέτοια προγράμματα σας λένε τη σωστή αναλογία θρεπτικών ουσιών, υδατανθράκων, λιπών και πρωτεϊνών. Απλώς εισάγετε το όνομα του φαγητού και την ποσότητα.

Τα γεύματα χωρίζονται σε 4-5 μερίδες και καταναλώνονται κάθε 3-4 ώρες. Αυτό διατηρεί σταθερά τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σας. Αυτό το σύστημα βοηθά να μην τρώτε, εξαλείφει τη βραδινή επίθεση πείνας. Είναι σημαντικό να πίνετε τουλάχιστον 1, 5 λίτρο καθαρού νερού, μαζί με άλλα ποτά (κομπόστα, τσάι). Η ποσότητα του καφέ μειώνεται σε 1-2 φλιτζάνια το πρώτο μισό της ημέρας, προτιμώντας ένα φυσικό προϊόν δημητριακών από το διαλυτό ανάλογο. Περιορίστε την κατανάλωση αλκοόλ και αποκλείστε την μπύρα.

Τσάι για αύξηση της δραστικότητας

Σε αυτό το διάστημα, καλό είναι να αποφύγετε τον καφέ και το μαύρο τσάι και να τα αντικαταστήσετε με πράσινο, κόκκινο ή τσάι από βότανα. Είναι πολύ χρήσιμο να ρίχνετε στην τσαγιέρα τα παρακάτω αντί για φύλλα τσαγιού:

 • παρθένο γρασίδι,
 • Χαμομήλι,
 • φλαμουριά,
 • Μέντα,
 • βάλσαμο λεμονιού,
 • Τσουκνίδα,
 • Μυριόφυλλο,
 • Βότανα Johannis,
 • φύλλα σταφίδας και βατόμουρου, μούρα κερασιού,
 • Coltsfoot.

Αυτό το μείγμα ανακουφίζει από φλεγμονές, νευρική κούραση, βελτιώνει τον ύπνο, την κυκλοφορία του αίματος και τον μεταβολισμό.

Ασκήσεις για την ισχύ

Ένα μικρό κόλπο που μπορεί να αποκαταστήσει, να αυξήσει και να διατηρήσει τη δύναμη, ανεξάρτητα από την κύρια επιλογή του αθλήματος ή του χόμπι, είναι κατάλληλο για την καθημερινή προπόνηση των μυών της ηβοκοκκυγικής, η οποία έχει θετική επίδραση στα:

 • Βελτίωση της παροχής αίματος στο γεννητικό όργανο.
 • Διάρκεια και έλεγχος της σεξουαλικής επαφής.
 • Μείωση του κινδύνου προστατίτιδας.
 • Μείωση της πιθανότητας εμφάνισης αιμορροΐδων.
 • Βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος στη λεκάνη.
 • Αυξημένη λίμπιντο.

Επιπλέον, το ανδρικό όργανο θα είναι πιο κάθετο στο σώμα, κάτι που σίγουρα θα ευχαριστήσει το γυναικείο κοινό. Η ίδια η άσκηση είναι αρκετά απλή και το αποτέλεσμα εξαρτάται από την καθημερινότητα. Επομένως, για δικό σας όφελος, είναι καλύτερα να μην "παζλ".

Πρώτο στάδιο: πού να ξεκινήσω την προπόνηση;

 • Η κατάσταση της πρωινής στύσης είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε την προπόνηση. Ακόμα κι αν το μέλος δεν είναι σε πλήρη ετοιμότητα μάχης. Η μόνη εξαίρεση μπορεί να είναι η πλήρης απουσία του, αλλά τότε αυτό υποδηλώνει ήδη μια σοβαρή αποτυχία και το πρόβλημα θα πρέπει να αντιμετωπιστεί λεπτομερώς με τη συμμετοχή γιατρών.
 • Είναι λοιπόν πρωί και υπάρχει στύση. Εντάξει, τώρα πρέπει να κάνουμε τα γεννητικά όργανα να συσπαστούν. Αφήστε τον να πηδήξει. Οι μύες που έγιναν αισθητοί στο περίνεο είναι αυτοί που πρέπει να ασκηθούν.
 • Προσεγγίσεις. Ακόμα κι αν δύο "αναπηδήσεις" με την πρώτη ματιά φαίνονται σαν μια δύσκολη δοκιμασία, δεν πειράζει. Η ουσία της προπόνησης είναι να αυξήσεις τον αριθμό των επαναλήψεων. Είτε πρόκειται για μία φορά σήμερα, δύο φορές αύριο, τρεις φορές κάθε δεύτερη μέρα κ. ο. κ. . Η βία εναντίον του εαυτού σας δεν είναι ευπρόσδεκτη σε καμία μορφή, μόνο προγραμματισμός και αποφασιστικότητα.
 • Όταν χρειάζεται ξεκούραση, θα πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα και να επαναφέρετε τη βαθμολογία σας. Συνιστάται να γράψετε τη συχνότητα σε ένα σημειωματάριο. Το επιθυμητό αποτέλεσμα σε ένα μήνα είναι 30 φορές.

Δεύτερο στάδιο: επιπλοκές

Εάν μπορείτε να κάνετε μια εύκολη επανάληψη 30 φορές, μπορείτε να προχωρήσετε στη δεύτερη φάση. Τώρα με κάθε μυϊκή σύσπαση πρέπει να προσπαθήσετε να κρατήσετε το πέος σε ανυψωμένη κατάσταση για 1-2 δευτερόλεπτα. Χωρίς φανατισμό, επιτύχετε την ελεύθερη εκτέλεση μιας τέτοιας επιπλοκής, πάλι 30 φορές.

Τρίτη φάση: εργασία με βάρη

Η τελική φάση είναι για άντρες που θέλουν περισσότερα. Εάν η δεύτερη φάση πάει ομαλά, μπορείτε να αρχίσετε να εργάζεστε με βάρη. Πρώτα απ 'όλα, ας είναι ένα ελαφρύ εσώρουχο, ακόμα και εσώρουχο ή κάλτσα θα κάνει. Καθώς προχωράτε, μπορείτε να αυξήσετε το βάρος.

Σε αυτή την περίπτωση, μόνο η υπερβολική αυτοπεποίθηση και η βιασύνη μπορούν να προκαλέσουν βλάβη. Δεν χρειάζεται να βιαστείτε με το ζύγισμα, καλύτερα να καθυστερήσετε λίγο και να διορθώσετε το προηγούμενο αποτέλεσμα μέσω επαναλήψεων μέχρι να το εκτελέσετε ελεύθερα.

Καθώς το βάρος αυξάνεται, ο χρόνος για να τεντωθεί ο μυς πρέπει επίσης να αυξηθεί. Φέρτε το από δύο δευτερόλεπτα στα δέκα. Η ομορφιά του είναι ότι σε αυτή τη φάση του πλήρους ελέγχου του μυός του Η/Υ, ή όπως αποκαλείται και ο μυς Kegel, η άσκηση μπορεί να γίνει οπουδήποτε. Οπτικά, ένας εξωτερικός παρατηρητής δεν θα μπορεί να δει τι κάνετε. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας κατά τη μεταφορά ή την καθιστική εργασία για να ωφελήσετε την υγεία σας.