Κριτικές EffectEro

 • Ali
  Μετά από 40 χρόνια, παρατήρησα ότι ο άντρας alfazame δεν ήταν πλέον στο κρεβάτι όπως πριν. Δεν έχω πλέον την επιθυμία να κάνω σεξ, ούτε το πρωί ούτε στύση. Η γυναίκα μου δεν του άρεσε και διέταξε κάψουλες EffectEro από τον ιστότοπο του κατασκευαστή. Μόλις πλήρωσα για να το αγοράσω. Το αποτέλεσμα ήταν αισθητό μια εβδομάδα μετά τη χορήγηση. Τώρα κάνω ξανά σεξ!
  EffectEro
 • Ahmet
  Συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να δουλέψω σκληρά για να πάρω στύση. Αρχικά νόμιζα ότι ήμουν κουρασμένος, αλλά όταν το πρόβλημα επιμένει μετά τις διακοπές, αποφάσισα να δω τον γιατρό. Ορίστηκε κάψουλες EffectEro. Είπε ότι λόγω έλλειψης άσκησης και σωματικής άσκησης, η ισχύς έγινε αργή. Άρχισα να παίρνω κάψουλες, το αποτέλεσμα εμφανίστηκε μετά από 3 ημέρες.
  EffectEro
 • Ιωάννα
  Ο σύζυγός μου και εγώ είμαστε παντρεμένοι για πάνω από 20 χρόνια. Είναι 50 χρονών. Συνήθιζε να κάνει σεξ πολύ και τώρα πρέπει να του δώσετε ένα πίπα. Έχει πολύ αδύναμη στύση, λήθαργο. Τακτοποιημένα καψάκια EffectEro. Πλήρωσα το πακέτο στο ταχυδρομείο. Οι κάψουλες βοήθησαν πραγματικά.
  EffectEro
 • Σοφία
  Είμαι με έναν άντρα που είναι 10 χρόνια μεγαλύτερος από εμένα. Πρόσφατα χάσαμε το σεξ και με ενόχλησε. Αποδείχθηκε ότι ήταν άγχος στη δουλειά και η ανέγερσή του είχε φύγει. Πήγαμε στο γιατρό, συνταγογράφησε κάψουλες EffectEro. Είπε ότι μπορείτε να το αγοράσετε στο Διαδίκτυο. Τα εμπορεύματα ήρθαν στο ταχυδρομείο αφού είχαν πληρωθεί. Τα χάπια άρχισαν να λειτουργούν λίγες μέρες μετά τη λήψη τους.
  EffectEro
 • Νικόλαος
  Παρατήρησα το πρόβλημα μόνοι μου. Το πέος μου έπαιρνε πάντα δουλειές στο κρεβάτι, αλλά εδώ είμαι απλώς σοκαρισμένος που δεν υπήρχε στύση. Οι φίλοι μου με συμβούλευαν να παραγγείλω κάψουλες EffectEro. Το παραγγέλνω στον ιστότοπο με έκπτωση 50%. Άρχισε να παίρνει δύο δισκία την ημέρα. Μετά από μια εβδομάδα όλα ήταν καλά για μένα.
  EffectEro
Εκτίμηση EffectEro
4.7
13